Primele efecte ale experimentului de la Geneva – BIG BANG!

Astazi la ora 10:30 a inceput experimentul stiintific de la Geneva, in cadrul caruia cercetatorii vor sa afle raspunsul la intrebarea “Cum s-a creat Universul?”, simuland orgasmul o explozie de tipul Big Bang (petarde, pocnitori, etc artificii si gauri negre, care au stat la baza crearii Pamantului. cica).

Parerile despre acest experiment sunt impartite. Multi cercetatori spun ca este un pas inainte (daca experimentul esueaza, este posibil sa inaintam cativa Km in galaxie) pentru omenire , in timp ce altii isi pun intrebarea daca nu cumva acest experiment va duce la sfarsitul lumii.

Resursele de la CERN sunt impresionante. ~ 10.000 de savanti si peste 5 miliarde de Euro pentru acest experiment ale carui efecte incep sa se faca simtite.

Google este pe cale sa dispara intr-o gaura neagra de proportii. Imagini live de pe google.com :

big bang

Savanti dezamagiti: ecostin.com

e-costin big bang

Pentru mai multe detalii despre acest experiment, consultati google.com pana nu-l papa gaura neagra. Cuvinte cheie pentru cautare : “geneva experiment”, “Big Bang CERN”, “CERN research Big Bang”, “Large Hadron Collider”.

"Migrés, migrés de Genefue trestous, Saturne d’or en fer se changera, Le contre RAYPOZ exterminera tous, Auant l’aruent le Ciel signes fera", scria renascentistul in cartea sa, "Les Propheties". "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii, Saturn din aur in fier se va transforma, Raza contra-pozitiva o sa va extermine pe toti Inainte de aceasta vor fi semne pe cer." – Michel de Nostredame

Primele efecte ale experimentului de la Geneva – BIG BANG!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.