Program de reparat hard disk-ul – Recover Lost Partition (Rebuild Master Boot Record & Partition Table)

Am primit un mail cu o cerere de review si un “giveaway” pentru Diskgenius. Un software care din descriere inteleg ca are capabilitatea de a repara hard disk-urile.

Capabilitati Diskgenius

recupereaza fisiere sterse accidental, recupereaza datele de pe partitii sterse sau formatate, reface MBR-ul (Master Boot Record) si fixeaza erorile de pe hard-disk.
– verificare erori pe partitie – Check Partition Errors.
Disk Management – formateaza hard disk, creaza partitii, ofera posibilitatea de a seta o partitie activa sau inactiva si primary or logical.
Backup Partition Table – recupereaza si face backup la structura de partitionare (GUID Partition Table).
– Verifica si rezolva bad-urile de pe sectoarele hard-disk-ului.
– Cloneaza partitie pentru a crea copie de rezerva (imagine backup)

Fisiere care pot fi recuperate in urma formatarii unei partitii. (este foarte important)

Fisiere foto – BMP, PNG, TIF, TIFF, JPEG, JPG, GIF, PSD (Adobe Photoshop)
RAW Files – CR2, CRW (Canon), DNG (Samsung, Pentax etc), RAF (Fuji), 3FR (Hasselblad), DCR, K25, KDC (Kodak), RAW (Leica), MRW (Minolta), NEF (Nikon), ORF (Olympus), RAW (Panasonic), PEF (Pentax), X3F (Sigma), ARW, SR2 (Sony)
Music Files – MP3, MP4, WAV, MIDI, M4B, M4A, AIFF, AIF, AIFC, RA
Video File Formats – AVI, MP4, MOV, MPEG, MPG, M4V, 3G2, 3GP, RM

Din cate se vede treaba acest program este destul de complex si promite foarte multe, insa are un mare lips. Imens as putea spune. La cate capabilitati are sunt surprins ca lipseste capabilitatea de a recupera fisiere Office,  care in opinia mea “ustura” cel mai rau atunci cand vine vorba de pierdut date importante.

Noi nu am testat acest software, insa cine considera ca ii este necesar poate descarca software-ul gratuit si il poate activa cu un license key public (promotional), valabil pana la 30 decembrie 2010 (pretul normal este de $69.95).

Download Diskgenius : DiskGenius – Partition Recovery Software.

Register it with free code: 62L79-KE62J-BMPFF-5C7C4-NH8ME

disk

Compatibil pe , , si  2000 pro (32bit & 64bit) cu resurse minime : Pentium II 400 MHz, 64 MB RAM, 10 MB.

How to » Downloads » Program de reparat hard disk-ul – Recover Lost Partition (Rebuild Master Boot Record & Partition Table)

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment