Repara Fisierele Video (.AVI) Deteriorate – DivFix++

DivFix++ este un program open source care este foarte util atunci cand aveti nevoie sa reparati un fisier .AVI deteriorat si sa faceti posibila vizionarea unui film. Aveti filme descarcate de pe DC++, oDC, sau torrente, care de la o anumita secunda imaginea ramane blocata sau este de o calitate slaba.

Acest program este usor de folosit de catre oricine si este disponibil pe majoritatea sistemelor operare. Windows, Mac OS X si Linux.

DivFix 

DivFix++ nu necesita instalare. Descarcati arhiva , dezarhivati pe calculatorul dvs. si rulati executabilul aplicatiei. DivFix++ nu garanteaza restaurarea 100% a fisierelor .AVI deteriorate, dar de cele mai multe ori este o solutie salvatoare. Timpul de restaurare a fisierului depinde in functie de marimea filmului si de performanta sistemului dvs. de operare.

Pentru download, detalii si instructiuni de utilizare vizitati pagina oficiala a proiectului.

divfixpp.sourceforge.net

Repara Fisierele Video (.AVI) Deteriorate – DivFix++

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment