Video-Chat app for Gmail

Saptamana aceasta, Google a lansat noua aplicatie pentru Gmail chat: video chat. Aceasta functioneaza foarte bine, este usor de folosit, iar pentru utilizatorii Gmail este mana cereasca. :)

videochat

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt simpli:

  • Downloadati plug-inul Gmail pentru voce si video, apoi instalati-l, dar nu inainte de a va asigura ca aveti toate browserele inchise.
  • Accesati contul de pe Gmail.
  • Selectati persoana pe care doriti sa o sunati din sectiunea Chat. Pentru a porni un video chat, mergeti la meniul “Video&more” din partea de jos a ferestrei de chat si selectati “Start video chat”. Chiar daca persoana respectiva nu dispune de un webcam, apelarea video se poate face in modul 1-way video call.

 gmailvideochat

Adaugarea optiunii de voce si video face ca Gmailul sa devina un serviciu de top, mai ales ca aceasta este accesibila pentru toate conturile de Gmail sau Google Apps. Plus ca disponibilitatea unora dintre cele mai semnificative mijloace de comunicatie (e-mail, chat, voce, video) in acelasi loc este ideala.

Video-Chat app for Gmail

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment