romantica @ first site

Realitatea.net ( actualul www.rtvi.ro ) promoveaza intr-un mod pe cat de stupid, pe atat de eficient site-ul postului de televiziune Romantica , romantica.ro .
La categoria Tehnologie/IT , de pe realitatea.net apar titlurile stirilor si doua , trei randuri din stire , urmate de un : Citeşte toată ştirea . Bun. In seara asta, trei randuri din stirea “Google luptă împotriva cenzurii pe Internet” , m-au determinat sa dau click pe “Citeşte toată ştirea ” . Ok… . Asa am ajuns sa citesc o stire din categoria IT a Realitatea.net ( “Google luptă împotriva cenzurii pe Internet” )  pe un site dedicat telenovelistilor si amatorilor de barfe mondene ( romantica.ro )  . Ce dragut .. vezi scheenshot. ..

Eh ? Buna metoda de a promova un site , nu ? Daca ma uit pe trafic.ro , asta se numeste FRAUDA ! Se plaseaza intr-un site destinat femeilor telenoveliste ( romantica.ro ) , un content din Tehnologie/IT ( relitatea.net ) . Cool.  Cat de stupid sa fii sa pui intr-un site destinat femeilor, stiri/titluri de genul “Google luptă împotriva cenzurii pe Internet” , alaturi de stiri mondene si etc “Eva Longoria va scoate milioane din fotografiile de la nunta” ? ?  Target ? Ce-i ala ?  Vizitatori ? Destui ! Conform trafic.ro , ~ 2700 din cei 3400 de vizitatori / zi ai romantica.ro vin din realitatea.net

trafic.ro

STIRILE ROMANTICA

Google lupta impotriva cenzurii pe Internet

romantica @ first site

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.