Yahoo! Messenger pentru Windows Vista

Circulau cateva zvonuri cum ca Yahoo! s-ar marita cu Microsoft. Nu stiu cat este de adevarat , dar un lucru e sigur. Inca din 8 ianuarie 2007 , Yahoo! anunta noua versiune de Y! Messenger dedicata Windows Vista. Pentru Yahoo! Messenger Vista , Microsoft pune umarul la treaba , iar utizatorii care si-au chinuit deja calculatoarele cu sistemul de operare Windows Vista , sunt invitati sa stea pe aproape, pentru ca noua versiune de Yahoo! Messenger pentru Windows Vista e pe vine . Cand ? Nu stiu. Au trecut deja + 6 luni de la anunt si inca e liniste. Ideea e ca pe Windows Vista momentan ruleaza fara probleme Yahoo! Messenger v. 8.1 si nu se plange nimeni.


Noua versiune Y!M dedicata Vista e substantial modificata . Cel putin asa se vede din prezentarea de pe . O noua aranjare , o noua infatisare , un nou sunet . Mmmm… sounds bini . In noua versiune de YM! Vista se schimba smilies / emoticons , avatarele, iconita program si alertele (yahoo alert sounds ) . Scapa utilizatorii plicitisiti de interfata default , de cautari, download & install skinuri. Crearea unui buton de selectare/schimbare a culorilor de skin, rezolva finut problema “interface style” pe YM . Da posibilitatea deschiderii ferestrelor de conversatie cu taburi intr-o singura fereastra, prin drag and drop, fara a fi nevoie de pluginuri sau modificari de registrii. Bineinteles, este pastrata prietenia utilizatorilor de Yahoo! Messenger cu cei de Windows Live Messenger ( lM ) . :D

Bun. Urmeaza un screenshot si o intrebare :

Intrebare : Spatiul publicitar unde o sa apara ? Nu vad loc pentru nici un banner . ;-)

Pentru mai multe detalii despre viitorul Yahoo! Messenger / Vista viziteaza :

Prezentare video YM! pentru Windows Vista –

Yahoo! Messenger pentru Windows Vista

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.