Yahoo! Messenger pentru Windows Vista

Circulau cateva zvonuri cum ca Yahoo! s-ar marita cu Microsoft. Nu stiu cat este de adevarat , dar un lucru e sigur. Inca din 8 ianuarie 2007 , Yahoo! anunta noua versiune de Y! Messenger dedicata Windows Vista. Pentru Yahoo! Messenger Vista , Microsoft pune umarul la treaba , iar utizatorii care si-au chinuit deja calculatoarele cu sistemul de operare Windows Vista , sunt invitati sa stea pe aproape, pentru ca noua versiune de Yahoo! Messenger pentru Windows Vista e pe vine . Cand ? Nu stiu. Au trecut deja + 6 luni de la anunt si inca e liniste. Ideea e ca pe Windows Vista momentan ruleaza fara probleme Yahoo! Messenger v. 8.1 si nu se plange nimeni.


Noua versiune Y!M dedicata Vista e substantial modificata . Cel putin asa se vede din prezentarea de pe Yahoo! Messenger for Windows Vista . O noua aranjare , o noua infatisare , un nou sunet . Mmmm… sounds bini . In noua versiune de YM! Vista se schimba smilies / emoticons , avatarele, iconita program si alertele (yahoo alert sounds ) . Scapa utilizatorii plicitisiti de interfata default , de cautari, download & install skinuri. Crearea unui buton de selectare/schimbare a culorilor de skin, rezolva finut problema “interface style” pe YM . Da posibilitatea deschiderii ferestrelor de conversatie cu taburi intr-o singura fereastra, prin drag and drop, fara a fi nevoie de pluginuri sau modificari de registrii. Bineinteles, este pastrata prietenia utilizatorilor de Yahoo! Messenger cu cei de Windows Live Messenger ( lM ) . :D

Bun. Urmeaza un screenshot si o intrebare :

Intrebare : Spatiul publicitar unde o sa apara ? Nu vad loc pentru nici un banner . ;-)

Pentru mai multe detalii despre viitorul Yahoo! Messenger / Vista viziteaza : Yahoo! Messenger for Windows Vista

Prezentare video YM! pentru Windows Vista – YM/Vista ( video )

How to » Downloads » Yahoo! Messenger pentru Windows Vista

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

e-romania @ .

Leave a Comment