Senzatii tari pe Packard Bell imedia 8602

Doua chestii / drivere lipsa si un amanunt scapat , care mi-au mancat toti nervii + ~ 4 ore  .
Aventura incepe cu un Desktop Packard Bell BV IMEDIA 8602 , cumparat de la ULTRA Pro ,  cu Windows XP Home Edition preinstalat la care s-a dat bonus un dvd recover. DVD Recover , care normal ar fi trebuit sa fie folosit foarte usor de oricine ar incerca sa-si reinstaleze sistemul de operare. Eu am incecrcat sa reinstalaez sistemul cu acel DVD , de trei, patru ori si de fiecare data am ramas blocat intr-un punct :

Black000

Normal, pentru mine (si pentru ) era sa dau “Ok” cu mouse-ul … numai ca asta s-a dezactivat. Bun…era mouse pe port USB , am schimbat mouse cu PS2 . Aceeasi soarta am avut. Din tastatura nici vorba sa putem selecta “ok” sau macar sa facem vreo miscare pe screenul de mai sus. Am reptat schema asta de trei , patru ori pana m-am lasat pagubas si am incercat sa instalez Windows XP SP2  (pe recover era Home Edition) , in speranta ca voi driverele pentru IMEDIA 8602 pe site-ul de suport al Packard Bell sau alt site de profil. ok..

Instalare Windows XP SP2 : Se sterg toate partiile de pe hard, se fac noi partitii, se formateaza una pe care sa instalam sistemul de operare si install frumos pana la capat , fara probleme . Surpriza a aparut cand nu am gasit doua drivere ( Multimedia Audio Controller si SM BUS Controller ) si m-am apucat sa instalez toate driverele de pe pagina de suport , pana au aparut erori de sistem in loc de sunet. :) . Pe support.packardbell.com, pentru modelul IMEDIA 8602 , nu sunt decat tutoriale si un kit care creeaza cd recover boot..
Instalare Windows XP SP2partea a doua – : de data asta fara format , dar dupa instalare cele doua drivere Multimedia Audio Controller si SM BUS Controller , tot de negasit au fost.

Tentativa a patra sau a cincea cu dvd recover , a avut succes . In sfarsit am vazut si eu (dupa ce a plecat Eugen) , ca pe sceenul ala la “Ok” si “CaNcel” sunt scoase in evidenta cu albastru si caps lock doua litere de pe tastura . O si N .

Black002

ok… in concluzie, nu se gasesc pe net drivere  Multimedia Audio Controller si SM BUS Controller , pentru Desktop Packard Bell BV IMEDIA 8602 , iar eu trebuie sa-l iau pe Eugen la o plimbare pana la un cabinet de oftalmologie.

PB

:D/

Senzatii tari pe Packard Bell imedia 8602

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.