Stealth IM Chat Monitor

O mana de ajutor pentru parintii care vor sa stie ce fac copii lor pe chaturi. Cu cine vorbeste pruncul? Are prieteni dubiosi? A invatat sa injure? Are idei dubioase? …etc, intrebari gen care-i framanta pe unii parinti. (am vazut in statistici ;)). O adevarata paine pentru cei/cele care se framanta sa afle daca partenerul de relatie il inseala si daca are de gand sa faca copii online. “cineva a spart parola de messenger prietenei mele si vreau sa o recuperez. va rog sa ma ajutati!” – nu zau?? :) sunt destule si multi nu s-au prins ca programe de spart parole NU exista. In schimb, solutii de monitorizare a conversatiilor de pe IM, sunt destule. Cu exceptia unui parinte care vrea sa stie ce face copilul pe net, nu sfatuiesc pe nimeni sa foloseasca astfel de programe.

Stealth Chat Monitor este total invizibil (nu apare in Add/Remove Programs si Task Manager) si foarte simplu de utilizat pentru cei care vor sa inregistreze convorbirile chat care au avut loc la un calculator. Aplicatie este foarte complexa si inregistreaza in ordine cronologica conversatiile chat de pe cele mai populare servicii de IM (Instant Messaging), Yahoo Messenger, MSN, ICQ, IRC, Google Talk si Skype. Toate conversatiile sunt salvate si pot fi vizualizate prin interfata web sau pe e-mail (softul este capabil sa trimita inregistrarile pe o adresa de e-mail). Programul este protejat cu o parola + hotkey, pentru a putea fi accesat numai de cel care l-a instalat. Toate informatiile adunate de acest IM logger sunt salvate criptat in foldere secrete.

scm1

(Ah. Programul este facut de romani. Am observat dupa ce am inserat poza in articol. LOL. Cu ocazia asta am mai descoperit ca acelasi program poarta si numele de “Inside Chat Spy”, dar este la acelasi pret cu Stealth Chat Monitor ($29.95).)

System Requirements – Stealth Chat Monitor:

Operation System: Windows 2000/XP/2003/Vista
Internet Explorer: IE 5.0 or later, Opera, Mozilla, Avant or Netscape
486 CPU or higher
32 MB RAM
20 MB free disk space
Internet Connection

Pentru download si achizionare soft, vizitati : inside-logger.com

PS. Softul permite sa fie programat sa salveze log-uri intr-un anumit interval de timp si/sau sa stearga logurile dupa un timp.

How to » Downloads » Stealth IM Chat Monitor

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment