Google Chrome vs. Kaspersky & Stealth Settings

Momentan scorul este de 2-0 in favoarea Google Chrome. Kaspersky vede in continuare ca fiind trojan, si pe stealthsettings.com nu poate fi accesata pagina de logare (*).

google chrome

Google Chrome (Beta) este primul web browser lansat de Google. Nu are nimic nou in comparatie cu cele mai populare browsere, dar are foarte multe lipsuri. Este…minimal.

Google Chrome este un browser proiectat pentru a face Internetul mai rapid, mai uşor şi mai sigur. Are un design minimal, care vă oferă un mod de utilizare foarte uşor.

chrome error

L-am instalat, l-am testat si l-am dezinstalat in doar 5 minute. Il consider un proiect sec, care nu ofera nimic si nu inteleg de ce atata promovare pentru acest produs. Google Chrome, apare in toate reclamele AdSense de pe . :-?  Mai mult…nu merg accesate paginile care au redirectionare (de ex. stealthsettings.com nu poate fi accesat decat daca pun www.)

Google Chrome vs. Kaspersky & Stealth Settings

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment