Google+ renunta la regula folosirii numelui real pe reteaua de socializare

Lansata in urma cu 4 ani, reteaua de socializare Google+ a incercat sa impuna utilizatorilor anumite standarde folosind diverse restrictii, printre acestea numarandu-se si aceea de folosire obligatorie a numelui real pentru crearea unui cont in retea. Conform Google, aceste restrictii (si in special cea legata de numele utilizatorilor) a ajutat la crearea unei retele de socializare formate din oameni reali, care a exclus utilizatorii care doreau sa isi pastreze anonimitatea.

GooglePlus

De ieri insa lucrurile s-au schimbat si pentru Google+, care se pare a renuntat la ideea unei retele de socializare a oamenilor reali (cel mai probabil din cauza faptului ca oamenii reali nu prea se inghesuie sa socializeze online), si a urmat exemplul Facebook, retea in care zilnic se inscriu mii de utilizatori noi, majoritatea in mod anonim. Astfel Google a anuntat ca renunta la regula folosirii numelui real pentru inscrierea in Google+ si, de asemenea, va permite ca utilizatorii Youtube sa-si foloseasca username-urile in reteaua de socializare.

Over the years, as Google+ grew and its community became established, we steadily opened up this policy, from allowing +Page owners to use any name of their choosing to letting YouTube users bring their usernames into Google+. Today, we are taking the last step: there are no more restrictions on what name you can use.

Totdata, Google a recunoscut ca politica neclara in privinta restrictiilor de nume a creat expriente neplacute anumitor utilizatori, si si-a cerut public scuze pentru acest lucru, continunad insa sa apere (chiar daca doar cu jumatate de gura) ideea unei retele de socializare a oamenilor reali. Prin aceasta modificare a politicii, Google spera ca reteaua Google+ sa devina mai populara si un loc mai primitor pentru utilizatorii acesteia.

STEALTH SETTINGS – Google+ drops real name rule for social networking

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Google » Google+ renunta la regula folosirii numelui real pe reteaua de socializare

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR