Transformation Packs pentru XP: Vista & Seven

Chiar daca au trecut aproximativ 3 ani de cand a fost lansat Windows Vista iar Windows 7 RC a fost facut public (oricine doreste il poate downloada de pe ), foarte multi useri Windows XP nu sunt (inca) pregatiti sa renunte la acest sistem de operare din varii motive: o configuratie mai slaba la PC, obisnuinta, frica de a incerca ceva nou (dupa esecul Vista, nu ii poate comdamna nimeni), probleme de compatibilitate, etc. Daca va numarati printre cei pomeniti mai sus, insa va doriti o improspatare a look-ului sistemului dvs de operare (sa fim cinstiti, designul XP-ului este mult prea depasit), puteti alege intre cele doua transformation pack-uri pe care vi le prezentam in continuare:

1. Vista Transformation Pack pentru XP

– designul Windows Vista a fost in momentul lansarii acestui sistem de operare una dintre loviturile de maestru ale Microsoftului (daca nu chiar singura).  

xp_vista

express_mode1

vista_transform

    – dupa instalarea Vista Transformation Pack, pentru a trece in aero-theme, mergeti la Display Settings (click pe Desktop->Properties) –>Appearance si selectati Windows Aero.

aerotheme

    2. Seven Transformation Pack pentru XP
    – designul Windows 7 este simplu si complex in acelasi timp si cu siguranta are foarte multi fani.
    xp_seven explore_mode2

Download Seven Transformatin Pack.

Nota: Aceste pack-uri de transformare vor modifica fisierele de sistem, de aceea este indicat sa faceti un backup/system restore inainte de instalare.

Transformation Packs pentru XP: Vista & Seven

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.