Tweak UI for Windows Vista

Tweak UI pentru (Ultimate Windows Tweaker) este un utilitar pentru tweaking si optimizare Windows Vista, 32-bit & 64-bit (nu este recomandat pentru Windows 95, 98, ME, NT si ). Cu ajutorul acestuia, puteti customiza sistemul dvs. astfel incat acesta sa devina mai stabil, mai rapid si mai sigur, fara prea multa bataie de cap.

Interfata easy-to-use, asemanatoare cu Control Panelul, este accesibila oricarui utilizator, tweak-urile (peste 130) fiind clasificate in functie de functionabilitatea fiecaruia. Fiind o aplicatie portabila, nu cere instalare, si nu ocupa decat 380 KB spatiu.

vistatweaker

Caracteristici

– sunt 7 categorii sub care sunt clasificate tweak-urile, aceste putand fi accesate prin intermediul interfetei comune:

  • Personalization – puteti personaliza Vista cu ajutorul tweak-urilor pentru Windows Explorer, Start Menu si Taskbar (sunt incluse si tweak-uri pentru performanta)
  • User Accounts & UAC – ajuta utilizatorul sa seteze UAC Status si sa acceseze anumite privilegii
  • System & Performance –  ajuta la cresterea performantei sistemului dvs.
  • Security – contine restrictii si optiuni de securitate pentru Windows Explorer, Windows Update si alte cateva aplicatii Windows
  • Internet Explorer (IE7 / IE8) – detecteaza ce versiune IE folositi si in functie de aceasta recomanda tweak-urile pe care sa le folositi (nu suporta versiuni mai vechi de IE7)
  • Network Optimization – ofera optiuni de optimizare a retelei pentru a face sincronizarea mai sigura si mai rapida
  • Additional Options – permite customizarea informatiilor Registered User si contine tweak-uri pentru context menu si desktop

Download Tweak UI for Vista.

Atentie! Inainte de folosirea acestei aplicatii, este recomandat sa faceti un back-up al sistemului!

Tweak UI for Windows Vista

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.