Tweaking and Optimizing Windows 7 & Windows Vista [Tweaking Software Download]

Nu putini sunt cei care isi doresc sa-si optimizeze performantele sistemului de operare, mai ales atunci cand este vorba de un PC mai slabut in resurse (RAM si CPU) care se mai "impiedica" atunci cand sunt lansate aplicatii / software-uri care cer resurse.
Cea mai simpla si mai populara metoda pentru sporirea performantelor unui PC, este tweaking-ul. Aceasta procedura consta in modificarea unor setari default si a registrilor (Windows Registry), pentru a determina sistemul de operare sa consume cat mai putine resurse RAM, Video si CPU. Un tweaking manual nu este la indemana oricui. Presupune multe cunostinte avansate in ale sistemelor de operare. Fie ca este vorba de Windows Vista, XP sau Windows 7, daca tweaking-ul manual este facut gresit, acesta poate duce la degradarea / distrugerea sistemului de operare.

O solutie simpla pentru cei care nu au cunostintele necesare, dar care doresc sa-si mareasca performantele sistemelor, este folosirea aplicatiilor / software-urilor de tweaking. Si aici este o problema. Inainte de a folosi o aplicatie de tweaking, este bine sa va asigurati ca aplicatia a mai fost folosita si de alti useri inaintea dvs. si sa vedeti ce spun ei despre aceasta aplicatie. Urmariti review-uri pe forumuri, bloguri, etc site-uri unde se poarta discutii pe teme de tweaking.

Una dintre cele mai populare aplicatii de Tweaking & OptimizingWindows 7 & Windows Vista, este Ultimate Windows Tweaker.
Acest tweaker determina automat tipul si proprietatile sistemului de operare si ofera intr-o interfata grafica numai tweak-urile care pot fi aplicate sistemului dvs.

ultimate windows tweaker

Ultimate Windows Tweaker – Personalization

Ultimate Windows Tweaker - Personalization

Aplicatia poate fi utilizata atat de userii experimentati cat si de cei mai putini experimentati. Indicat este ca oricare ar fi nivelul de cunostinte al user-ului, inainte de tweak sa se faca un ""sistemului de operare.

Ultimate Windows Tweaker nu necesita instalare si nici nu va ocupa spatiu pe hard-Downloaddisk. Are doar 345 KB. 

Download Ultimate Windows Tweaker  v.2.0 – versiune compatibila pe Windows 7 si Windows Vista32-bit si 64-bit.

Optimizeaza performantele sistemului de operare Windows Vista si Windows 7. Tweaking Software.
.

Tweaking and Optimizing Windows 7 & Windows Vista [Tweaking Software Download]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment