Tweetname. Sau cum poti cumpara domenii pe internet via Twitter

Daca inca nu ati aflat, pe Twitter orice este posibil. Sau daca nu inca, rabdare, cu siguranta va fi. Si spun asta pentru ca, pe langa multe altele, mai nou a devenit disponibila cumpararea deomeniilor de internet via Twiteer. Sau Tweetname.

tweetname

Ce face Tweetname? Pai in afara de faptul ca simplifica ceva ce deja era simplu (cauta domenii disponibile fara a mai fi nevoie sa intri pe site-uri de profil), cumpara si inregistreaza pentru tine domeniile dorite. Asta dupa ce mai inainte l-ai hranit cu nume, adresa si informatii despre card si situatia bancara.

Domeniile pot fi inregistrate sub umbrelele .com, .org, .info, .us, .net, .name si .biz si costa 11,95$ fiecare, iar Tweetname pune la dispozitia utilizatorilor o interfata gratuita unde acestia isi pot administra domeniile, seta adrese de e-mail, etc.

tweetname_interface

A testat cineva?

Tweetname. Sau cum poti cumpara domenii pe internet via Twitter

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment