Vista Shutdown Timer – Programeaza-ti PC sa se inchida singur

De cate ori nu s-a intamplat sa plecati in graba de acasa, de la servici sau sa va ia somnul si sa descoperiti abia cateva ore mai tarziu, sau chiar a doua zi, ca PC-ului dvs. ii toarce hdd-ul mai ceva decat o matza fericita. Mai ales daca sunteti posesori de PC-uri cu sisteme Vista instalate pe ele si stand-by-ul sau hibernarea nu este pe gustul dvs. sau, mai ales, nu stiti cum sa le setati.

Ei bine, pentru cei aflati in situatiile descrise mai sus exista Vista Shutdown Timer, o aplicatie micuta care nu necesita instalare, si mai ales, este usor de folosit (inclusiv de cei incepatori/neexperimentati in ale computerelor).

vst

Vista Shutdown Timer iti inchide PC-ul atunci cand ii “spui” tu. Pe langa posibilitatea programarii opririi computerului, aceasta aplicatie mai are cateva carti in maneca, cum ar fi restartul, stand-by-ul sau hibernarea. Le face pe toate fara ca dvs. sa fiti nevoiti sa umblati la setarile sistemului. In plus, Vista Shutdown Timer-ul poate reduce si volumul astfel incat sa nu va deranjeze somnul (daca e cazul) atunci cand isi face treaba. :)

vst2 vst3 vst4

Download Vista Shutdown Timer. Aceasta aplicatie este gratuita.

Mai multe informatii despre cum lucreaza Vista Shutdown Timer aici.

Vista Shutdown Timer – Programeaza-ti PC sa se inchida singur

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.