WLinstaller.exe: Catastrophic Failure 0×8000ffff

Folosesc o parte din aplicatiile pachetului Windows Live Suite si nu stiu din ce cauza in seara asta nu am mai putut sa deschid Windows Live Writer. Nu a raportat nicio eroare si nici eu nu am facut vreo modificare in sistem care ar fi putut afecta aceasta aplicatie. Parea ca se deschide normal, dar dupa “loading screen” (am lapsus. nu mai stiu cum dracu se numeste chestia aia.) aplicatia se inchidea singura. Am dezinstalat Windows Live Writer si am rulat installerul wlsetup-web.exe pentru a reinstala WLW-ul. Odata reinstalat eroarea a persistat. Nici vorba sa pot utiliza WLW-ul. Specific faptul ca pe langa WLW, din pachetul wlsetup-web.exe aveam instalat Windows Live Mail si Windows Live Messenger. 

Mi-am amintit ca aceasta era un produs iesit de curand din Beta si am cautat instalerul precedent versiunii Beta. Adica WLinstaller.exe. Eroare 2. La instalare, am fost intampinat de o catastrofa :

There was a problem with the installation.  Windows Live Suite was not installed
System Error details
Code: 0×8000ffff
Description: Catastrophic failure

Rezolvare:

1. Dezinstalati complet Windows Live Suite (via Control Panel). Mai exact, daca apare o eroare la una din aplicatiile pachetului, va trebui sa dezinstalati toata suita si sa reveniti la versiunea veche (by WLinstaller.exe).

2. Rulati WLinstaller.exe si reluati instalarea tuturor aplicatiilor de care aveti nevoie.

L.E. – Totusi in Windows Live Writer.log au fost raportate niste chestii pe care nu ma chinui sa le descifrez. Daca va ajuta cu ceva, vedeti .

Download: get.live.com/WL/config_all

WLinstaller.exe: Catastrophic Failure 0×8000ffff

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.