Yahoo! Messenger Mobile in Desktop Browser

In dimineata asta faceam “cercetari” pe telefonul mobil si cautam adresele de wap ale Yahoo!.

Pentru principalele servicii Yahoo! pe telefon, exista m.yahoo.com, de unde pot fi accesate prin wap, aplicatii gen Messenger, Mail, News, Weather, Address Book, Games, etc. Am observat ca accesata adresa de wap dintr-un browser de desktop, ruleaza perfect toate aplicatiile. Inclusiv Yahoo! Messenger. Asadar, o alternativa pentru cei care nu vor sa-si instaleze clientul desktop de Yahoo! Messenger, este pagina de wap: m.yahoo.com.

m.yahoo.com, poate fi folosit si in locul hack-urilor Yahoo! Messenger Multi Users. Loginul din pagina wap, foloseste alt protocol de conectare decat cel al clientului Y!Messenger si deci pot fi rulate simultan doua aplicatii Y!M cu ID-uri diferite.

ym-mobile

Bineinteles, varianta mai ortodoxa ar fi Yahoo! WebMessenger (web.im) dar pentru cei care se conecteaza cu un laptop/desktop prin telefonul mobil…transferul (MB) e destul de scump, iar varianta de wap ar fi cea mai indicata. In plus, m.yahoo.com va permite sa setati statusul “I`m mobile”, care va ramane si dupa ce inchideti sesiunea, fara a folosi telefonul mobil.

Pauza publicitara:

Pentru programe, avatare, skinuri, statusuri, tutoriale Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger, Google Talk si alti clienti IM, vizitati :)

Yahoo! Messenger Mobile in Desktop Browser

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment