Activare/Dezactivare/Schimbare Sunet Windows Explorer [Windows Vista]

Advertisements

In urma cu mai bine de o luna am invatat care se aude la fiecare click dat pe o pagina web deschisa cu Internet Explorer. Dupa ce mi-am reinstalat sistemul de operare (Windows Vista Home Premium) si suita de programe folosita de mine in mod frecvent, sunetul care se aude in mod normal atunci cand navigam prin folderele calculatorului (Windows Explorer), a disparut. Pentru cei care doresc sa scape de acest sunet asta ar fi fost o usurare. Pentru unul ca mine care este obisnuit sa auda acest “click-sound”, se ridica intrebarea “Cum pot sa activez Windows Explorer Navigation Sound?”.

Nu este foarte greu. Trebuie sa urmati doar cativa pasi foarte simpli.

1. Click pe butonul Start din Taksbar. (Butonul care are sigla de la Windows pe el)

2. In “Start Search” scrieti mmsys.cpl si apasati tasta enter.

mmsys.cpl 

3. In caseta “Sound” mergeti pe tab-ul “Sounds”, selectati “Windows Default” (la “Sound Scheme”) iar din lista “Program” click pe  “Start Navigation”.

4. Sub “Play Windows Startup Sound” aveti optiunea de a alege un sunet specific pentru Windows Explorer Navigation. Daca apasati pe butonul “Browse…” puteti alege orice sunet doriti din pc-ul dvs. (conditia sa fie .waw)

windows-explorer-sound

Sunetele Windows-ului pot fi gasite in folderul : C:WindowsMedia.

Pentru a dezactiva sunetele sistemului de operare selectati “Sound Scheme: No Sound”.

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

2 Comentarii la: Activare/Dezactivare/Schimbare Sunet Windows Explorer [Windows Vista] #
  1. Ana says:

    Cum pot sa-mi reactivez wondows defender?

  2. Mary says:

    La mine nu merge.Adica imi apre totul blocat si nu stiu cum sa fac.
    Ma puteti ajuta?

COMENTEZI?

Cauta pe Google::

ako zapnut zvuk na notebooku, como hago para sacar el sonido q hace windous xp cuando se inicia, звуки on/off windows 8 скачать, cum sa activez internet explorer, cum pornesc sonorul la calculator, ενεργοποιηση ηχων των windows xp, cum activez sonorul la pc, test de explorador de windows sonidos, cum activez sunetul, cum sa fac sa activez sonorul, quitar estilo de windows vista en navegador, merepair suara windows explorer, ηχοι εναρξης αλλαγη, cum activez sonorul video, cum se activeaza sunetul la laptop,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishTurkishUkrainian