Windows XP End Of Support Countdown (Download Sidebar Gadget)

Advertisements

Incepand cu anul 2014, va inceta oficial suportul (EOS – End Of Support) pentru sistemele de operare . Asta inseamna ca sistemele Windows XP vor fi functionale si dupa anul 2014, insa cei de la Microsoft nu vor mai lansa update-uri de securitate, drivere sau utilitare.  Pentru a fi siguri ca utilizatorii de si nu vor rata momentul "decapitarii" sistemului de operare care a facut istorie, cei de la Microsoft au lansat un care arata in permanenta cate zile au mai ramas pana la incetarea suportului pentru Windows XP.

Windows XP End Of Support Countdown Gadget

WindowsXP-End-Of-Support

Inainte sa va ganditi la ce v-ar ajuta acest gadget, mai trebuie sa va spunem ca el nu este compatibil decat pe sistemele de operare Windows 7 si Windows Vista. Presupunem ca cei de la Microsoft au avut multa imaginatie (sau deloc) cand s-au gandit sa dezvolte asa ceva. Nu vedem de ce l-ar interesa pe un utilizator de Windows 7 sau Vista, data la care se intrerupe suportul pentru Windows XP. Pe langa toate acestea,  ca sa fie siguri ca minunatul si indispensabilul sidebar gadget Windows XP End Of Support Countdown nu va fi "piratat", la descarcarea gadget-ului se cere verificare de validarea licentei pentru sistemul de operare de pe care se face -ul (Validation Required – Genuine Windows Validation).

Download Microsoft Windows XP EOS Countdown Timer.gadget. – download link.

Sidebar gadget compatibil pe toate editiile de Windows Vista si Windows 7 32-bit si 64-bit.

Testat pe Windows 7 Ultimate 64-bit. Merge perfect :)

Speram totusi ca pe viitor Microsoft sa apara cu gadget-uri mai utile.

Download Microsoft Windows XP EOS Countdown Timer.

Advertisements

PROGRAME, TUTORIALE SI NOUTATI IT PE E-MAIL

SALVEAZA LA FAVORITE / BOOKMARKS

COMENTARII

3 Comentarii la: Windows XP End Of Support Countdown (Download Sidebar Gadget) #
  1. Please notify me via E-mail / Browse web:

  2. arkade says:

    Nu il distruge,nu ai inteles. Daca ai o problema cu el,ei nu-ti vor mai raspunde si te vor lasa sa te descurci simplu. Practic lucrezi fara el,dar va fi mai mult ca sigur FREE pentru ca acel Genuine Advantage nu va fi updatat,serverul lor de update-uri nu va trimite update-uri la XP,practic,e ca si cum ar fi un SO liber la piratat.

  3. MrLegeaStrazii says:

    O vrajeala mai mare ca asta nu poate sa fie da cand a aparut sp3 de ce nu a desparut 98 ? Ha ? Vrajeala nu are cum sa se distruga sistemul asa !!!

comments

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese