Atentie la virusul de Paste de pe Facebook!

Pentru ca deja e Pastele si pentru ca lumea are mai mult timp sa navigheze pe Internet si sa se intinda la povesti cu prietenii din retelele sociale, era imposibil sa nu apara din nou traditionalul virus “de ocazie”, care s-a obisnuit sa se reinventeze ori de cate ori lumea o pune de vreo sarbatoare, fie ea nationala, religioasa, muncitoreasca sau de care o mai fi. De data aceasta (sau mai bine zis SI de data aceasta), virusul se imprastie – cu indulgenta celor care asigura spatele Facebook-ului – (bineinteles ca tot) prin optiunea de Invite (adica aia care se presupune ca ar fi trebuit sa fie securizata/blindata inca de la prima abatere. Sau macar dupa a 10-a…).

Cum se prezinta virusul adus de iepuras? Foarte bine. Adica, tot poporul facebook-ian (-ist? :D), mai devreme sau mai tarziu, este strabatut de fiorul curiozitatii, asa ca

iepuras (pic)

Concluzia? Ignorati invitatiile care va fac cu ochiul (pe Facebook adica), mai ales daca acestea au ca eventHow to see who viewed your profile”. ;) Si aveti grija si cu Like-urile, si alea fiind un fel de calcai al lui Ahile. Mai degraba iesiti cu prietenii la o bere, tot e (mini-)vacanta.

Si pentru ca e Pastele (totusi).

Hristos a inviat!

Atentie la virusul de Paste de pe Facebook!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.