Blocheaza afisarea reclamelor online cu Adblock Plus pentru Internet Explorer

In cazul in care reclamele afisate de site-urile pe care le vizitati (cum ar fi popup-urile sau reclamele video) va irita prin abundenta acestora, puteti incerca aplicatia gratuita Adblock Plus, care garanteaza utilizatorilor ca vor putea naviga online fara a mai fi deranjati de reclamele intruzive.

adblock-plus

Disponibila ca extensie pentru browserele Firefox, Opera si Chrome, Adblock Plus a lansat recent o versiune preview si pentru Internet Explorer. Dupa instalarea aplicatiei, Internet Explorer va afisa o notificare despre aceasta la urmatoarea rulare a browserului, utilizatorii trebuind sa activeze manual extensia pentru ca aceasta sa aiba efect.

ie-adblock-notification

In cazul in care ati ratat notificarea despre instalarea Adblock Plus, puteti activa extensia ulterior din setarile browserului Internet Explorer (dati click pe iconita de setari afisata in coltul dreapta-sus al browserului si selectati Manage add-ons din meniu, apoi selectati Toolbars and Extensions de sub Add-ons types, identificati extensia Adblock si dati click pe butonul Enable).

enable-adblock-plus-ie

Pentru a accesa si configura Adblock Plus Options va trebui intai sa activati bara de status a browserului Internet Explorer, unde este afisata iconita extensiei (utilizatorul este anuntat in legatura cu plasarea iconitei aplicatiei in status bar dupa activarea acesteia), apoi dati click-dreapta pe iconita respectiva. In optiunile Adblock Plus puteti selecta limba pe care doriti s-o folositi cu extensia si care sunt site-urile pentru care nu doriti blocarea de reclame.

adblock-plus-options

Un alt feature al Adblock Plus pentru Internet Explorer (valabil si pentru versiunile disponibile pentru alte browsere) este si Tracking Protection, feature care protejeaza intimitatea online a utilizatorului.

Download Adblock Plus pentru Internet Explorer*

Nota: Aplicatia are anumite servere si servicii incluse in whiteliste, ceea ce inseamna ca anumite reclame afisate pe siteuri sunt listate in continuare, chiar daca aveti Adblock Plus activat.

*Compatibila cu Internet Explorer 8 si versiuni mai recente.

STEALTH SETTINGS – Block online ads from displaying with Adblock Plus for Internet Explorer

Blocheaza afisarea reclamelor online cu Adblock Plus pentru Internet Explorer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment