Bornea Adrian, Bine ai venit!

Mai intai sa facem prezentarile…

In primul rand vreau sa iti iti spun Bine Ai Venit!!!

Imi pare bine ca citesti blogul meu, vei fi bineprimit aici oricand.
Acest blog a fost creeat ca si o parte a site-ului www.prodesignmedia.com. In acest blog vei gasi

  • noutati din lumea IT(si nu numai)
  • imagini
  • Cele mai interesante chestii … si multe alte lucruri interesante.

Acest blog va va ajuta sa priviti blogging-ul dintr-o alta perspectiva.
Vreau ca prin intermediul acestui blog sa oferim cititorilor nostri atat o sursa de informatii utile, cat si o sursa de relaxare.

Ma numesc Bornea Adrian. Sunt un tanar atras spre aceasta lume a tehnologiei si de aceea am creeat ProDesign Media si acest blog.

Na, te-am copiat si eu pe tine. Ne permitem.

In realitate, este vorba despre un pusti (daca nu este pusti, imi cer scuze, dar nu are minte nici cat o gaina de 2 luni) pe nume Bornea Adrian, care fura content de pe bloguri, ca sa scoata si el un ban din Google AdSense si sa creasca doua, trei pozitii in trafic.ro. :-)

Bornea Adrian : http://whois.domaintools.com/prodesignmedia.com

Eu sunt “stealth”, si-mi fac veacul pe aici…pe langa urechiusa lui nenea Adrian. Saptamana trecuta pe vremea asta, dadeam o panarama de post despre Prison Break si acel post avea pe langa caracter informativ (un link de download) si fraze care dupa mintea mea, nu puteau fi copiate. Ceva de genul “Pana acum nu am fost un fan al serialului Prison Break, dar inca nu este timpul trecut. Nu am timp de TV, dar vad ca pe site-urile de torrente se gasesc cam toate seriile…” nu ma gandeam ca poate sa creeze o coincidenta de text. Ete ca s-a putut. Suntem in Romania anilor `08 si totul este posibil. Mai ales furtul de materiale de pe bloguri, a devenit moda de sezon. A se vedea de la blitztech.ro.

Postul lui Adrian Bornea:

xerox

Postul de pe Stealth Settings:

stealth prison break

Singurele diferente intre cele doua posturi sunt doua, trei propozitii de inceput, de pe blogul care priveste blogging-ul dintr-o alta perspectiva :

“Probail ai asteptat nerabdator ultimul sezon din Prison Break. Ei bine este aici. Mai jos vei afla mai multe informatii despre Prison Break S04E07 / S04E08.”

…si se continua cu un copy/paste de la mine, cu tot cu surse. Mare greseala. Furtul de content poate fi penalizat prin diverse metode. Cea mai simpla este prin intermediul Google Webmasters, unde se poate semnala furtul / duplicatul de content. In consecinta, site-ul reclamat se alege cu blocare in motorul de cautare. Au mai fost destule cazuri cu zmei gen, care au trebuit sa-si schimbe numele de domenii. O alta metoda, este notificarea providerului de web hosting si bineinteles a Google AdSense, a caror politica este incalcata. In ambele cazuri se poate alege cu suspendarea contului. Pe langa astea, mai exista o metoda…dar din respect pentru el, nu o voi spune acum. Poate o sa va povesteasca. :)) .

www.prodesignmedia.com/blog/

P.S. Nu este chiar asa de grav. Aa scris la finalul postului “via: stealthsettings.com” (fara link, desigur. Oricum avea 3 link-uri in post fara sa-si dea seama). ;)

Bornea Adrian, Bine ai venit!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment