Coming soon: Windows Browser Choice – From March 1st on your PC screens!

La jumatate de an dupa ce Uniunea Europeana a hotarat ca Microsoft nu are dreptul  sa isi “impuna” propriul browser pe propriul sistem de operare (still weird) si s-a ajuns la compromisul se pare ca acesta (compromisul adica) va prinde viata in sfarsit.

microsoft-ballot-screen

Incepand cu 1 martie 2010, aceasta unealta (tool) care va permite alegerea browserului default se va numara printre update-urile pe care Microsoft le face periodic sistemului de operare Windows 7 (aceasta va rula automat pe computerele unde update-urile sunt setate sa nu ceara confirmare pentru a fi instalate). Dupa instalarea acesteia, userii vor observa ca Internet Explorerul va fi “curatat” din Taskbar (daca va fi gasit acolo)  iar un pop-up cu un titlu “emotionant” va “inflori” pe monitor: An important choice to make: your browser (de asemenea, un shortcut catre aceasta tool-choice va aparea pe Desktop).

Windows browser choice va afisa in prima pagina cele mai populare browsere compatibile cu Windows 7, acestea fiind Internet Explorer 8 (evident), Firefox, Safari, Chrome si Opera (afisarea acestora este una aleatorie). In cazul in care printre aceste browsere nu se afla si cel preferat de dvs, mergeti la urmatoarele pagini pentru a selecta browserul dorit (asta in cazul in care pana acum nu ai fi facut deja aceasta alegere…).

P.S. – Numai mie mi se pare o mare… sa-i spunem pierdere de vreme?! UE rules (NOT)!

Coming soon: Windows Browser Choice – From March 1st on your PC screens!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment