Crysis 2 pregatit pentru 2009

Nici nu se stie bine cand va fi lansat  noului Crysis 2, ca a si pornit isteria pentru acest joc.

Crysis 2 - Screenshot

Desi criticat de multi, parteneriatul dintre EA (Electronic Arts Inc) si cei de la Crytek, se pare ca va da roade. Renumiti pentru calitatea superioara si tehnologia revolutionara, cei de la Crytek sunt convinsi ca lansarea acestui CRYSIS 2 (lansare care cel mai probabil va avea loc anul acesta) va fi un mare eveniment.

CRYSIS 2 va beneficia de noul “state-of-the-art” de la Crytek, tehnologia de dezvoltare pentru Xbox 360® , sistemele video game, PLAYSTATION®3 & PC, suportata de CryENGINE®3.  
Suntem de parere ca desi grafica va fi impecabila, (asa cum se poate vedea si in unele tailer-uri aparute), succesul acestui joc nu va fi pe deplin garant. EA, au mai cunoscut esecul si cu alte jocuri, care in faza de dezvoltare anuntau un succes de proportii. Ramane de vazut daca s-a meritat valva facuta inaintea lansarii acestui joc, dupa lansarea oficiala.

How to » Games » Crysis 2 pregatit pentru 2009

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment