C64 Emulator va fi prezent in Apple`s App Store?

Dupa ce mai mai multe aplicatii pentru iPhone au fost “zburate”, desi in trecut au fost aprobate in Apple`s Apps Store, ne gandim ca Apple au facut  cateva schimbari majore in politica procesului de aprobare al aplicatiilor dezvoltate pentru iPhone. Posesorii de iPhone se arata putin cam ingrijorati de aceasta politica, dar se pare ca Apple au schimbat aceasta politica, tocmai ca sa tina sub control calitatea produselor dezvoltate pentru iPhone. Asa se face ca unele produse care au fost respinse in trecut, au fost retrimise catre developeri pentru rectificari, iar apoi au fost reverificate de Apple si in cele din urma, aprobate in Apps Store.
Google a fost printre primele nume sonore care a fost afectat de aceasta schimbare de politica. Google Voice pentru iPhone, a fost scos din Apps Store. Nu se stie daca inginerii de la Google au fost pusi in tema cu motivele acestui reject, pentru a face eventualele rectificari in aplicatie.

O veste buna si incurajatoare pentru utilizatorii de iPhone, este intrarea in Apple`s Apps Store a unor aplicatii care in trecut au fost respinse. Start Mobile Wallpaper Gallery, a fost resprins pentru ca  folosea o poza cu Barack Obama, dar dupa rectificari aplicatia a redevenit disponibila. Hai ca se poate… poate or mai reveni si altele. Din cate spune dezvoltatorul aplicatiei C64-emulator, este foarte posibil ca aplicatia C64 sa revina cat de curand in iPhone Apps, dar nu a fost precizata o data exacta. 
Speram ca aceasta politica a Apple sa fie folosita pentru a obtine o calitate superioara a serviciilor care vin in intampinarea utilizatorilor, si nu o metoda de a favoriza anumite companii si dezvoltatori. Ne bucuram ca , nu a fost decat o alarma falsa. :-)

How to » iPhone » C64 Emulator va fi prezent in Apple`s App Store?

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment