Cum putem extrage textele din fisierele Microsoft Office si Open Office corupte

De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti nevoie de niste fisiere pe care nu le puteti gasi pe nicaieri in ciuda faptului ca in urma cu cateva zile (sau chiar ore) ati dat intamplator peste acestea? Dar sa aflati ca acestea sunt corupte atunci cand dupa lungi cautari in sfarsit le-ati descoperit? De obicei in astfel de situatii aflam cat de important este sa salvam copii ale tuturor fisierelor importante, de preferat pe dispozitive de stocare diferite.

Dar daca totusi norocul nu tine cu dvs si fie ca nu gasiti CD-ul de backup, sau printr-o coincidenta nefericita si fisierele si copiile sunt corupte, sau copiile dupa fisiere lipsesc cu desavarsire, mai aveti o sansa sa rezolvati problema cu ajutorul Corrupt office2txt.

Corrupt office2txt este o aplicatie foarte necesara atunci cand va gasiti subit in situatii in care documente la care lucrati de ceva timp sau de care aveti nevoie in cel mai scurt timp devin corupte. Chiar daca salvarea textelor din documentele respective necesita timp si munca in plus, cel putin veti reusi sa recuperati datele pe care le credeati pierdute.

office2txt

Corrupt office2txt poate extrage textele din fisiere corupte Microsoft Office si Open Office 2.X si 3.X, acoperind o larga varietate de extensii, cum ar fi doc, xls, docx, ppt, xlsx, odt, pptx, ods si odp. De asemenea, in anumite situatii, functiile sale pot sa se extinda si asupra template-urilor sau a macro-urilor cu extensiile dot, xlt si pps. Toate textele extrase de Corrupt office2txt sunt salvate in format .txt

Download Corrupt office2txt.

Nota: Aplicatia poate fi folosita si pentru a vizualiza continutul (text) a fisierelor office atunci cand nu aveti instalat pe computer nici Microsoft Office nici Open Office.

STEALTH SETTINGS – RECOVER TEXT FROM MICROSOFT OFFICE AND OPEN OFFICE CORRUPT FILES

Cum putem extrage textele din fisierele Microsoft Office si Open Office corupte

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment