Cum putem sincroniza un dispozitiv Windows Phone cu iTunes

Daca tocmai ati inlocuit un telefon iPhone cu unul Windows Phone, cel mai probabil veti dori sa transferati datele de pe vechiul dispozitiv pe cel nou (muzica, fotografii, videoclipuri etc). Cum puteti face acest lucru rapid si fara prea multa bataie de cap? Foate simplu, sincronizand noul dispozitiv Windows Phone cu iTunes.

Cum sincronizam un dispozitiv Windows Phone cu iTunes?

  • descarcati si instalati aplicatia Windows Phone app for Desktop (de precizat ca aplicatia moderna Windows Phone pentru Windows 8/8.1 nu poate fi folosita pentru sincronizarea cu iTunes, deci este obligatoriu sa descarcati aplicatia pentru Desktop)
  • conectati dispozitivul Windows Phone la computer, apoi lansati aplicatia Windows Phone app; la prima pornire a aplicatiei, vi se va cere sa introduceti cateva informatii cum ar fi numele dispozitivului si locul de unde doriti ca aplicatia sa sincronizeze datele pe telefon

sync-windows-phone-with-iTunes

  • selectati iTunes (daca nu folositi aplicatia pentru prima data cu dispozitivul Windows Phone si nu retineti ce anume ati selectat pentru sincronizare, dati click pe Settings in coltul din dreapta-sus al aplicatiei, apoi sub Sync music, videos and more from selectati iTunes si dati click pe OK)

windows-phone-app-settings

  • apoi, in interfata principala a aplicatiei, selectati pe rand sectiunile de date pe care doriti sa le sincronizati (de exemplu, in sectiunea music aplicatia va analiza datele din iTunes si va afisa o lista cu genurile muzicale, artistii si playlist-urile existente, din care veti putea selecta doar datele pe care doriti sa le sincronizati) si dati click pe butonul Sync din coltul dreapta-jos al aplicatiei

sync-data-from-iTunes

In felul acesta puteti sincroniza cu noul dispozitiv Windows Phone toate datele salvate in iTunes de pe vechiul dvs dispozitiv iPhone. Succes!

Download Windows Phone app for Desktop.

Nota: Tot prin intermediul aplicatiei Windows Phone app for Desktop puteti transfera/copia date de pe dispozitivul Windows Phone pe computer, in biblioteca iTunes. Pentru a face acest lucru, selectati tab-ul phone din coltul dreapta-sus al aplicatiei, bifati datele pe care doriti sa la copiati in iTunes si dati click pe Save to PC.

STEALTH SETTINGS – How to Sync a Windows Phone device with iTunes

Cum putem sincroniza un dispozitiv Windows Phone cu iTunes

About the author

stealth

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.