Cum putem vizualiza documente Word 2007/2010 fara a avea Microsoft Word instalat

Foarte multi utilizatori Windows care folosesc Microsoft Office inca nu au facut upgrade la Office 2007 sau Office 2010 (pana nu de mult si noi eram fani Microsoft Office 2003). In plus, exista si utilizatori (numerosi chiar) care ori nu au instalata nici o suita MS Office, ori folosesc Open Office (varianta gratuita a programelor office, marca Sun/Oracle). Avand in vedere faptul ca popularitatea documentelor docx a crescut relativ mult in ultimii ani, este necesara folosirea unor convertoare pentru ca utilizatorii Office 2003 sau ai unor versiuni anterioare Open Office 3.0 (incepand cu aceasta versiune Open Office poate deschide documente caracteristice MS Office 2007/2010) sa poata vizualiza documente cu acest format (pentru cei care folosesc MS Office, Microsoft a pus la dispozitie Microsoft Office Compatibility Pack pentru Word, Excel si PowerPoint).

Insa pentru utilizatorii care vor doar sa poata accesa continutul fisierelor .docx (nu au nevoie sa editeze respectivele fisiere) si nu doresc sa se complice instaland convertoare sau suite office compatibile, solutia cea mai rapida pentru deschiderea documentelor in format docx este DocX Viewer.

docx-viewer

DocX Viewer este o aplicatie micuta (are doar 600kb) si portabila (nu necesita instalare) care transforma automat documentele docx in html, apoi le afiseaza folosind un browser intern.

Download DocX Viewer.

Nota: DocX Viewer nu salveaza documentele docx in format html si nici nu le poate edita in vreun alt fel. Scopul acestei aplicatii este doar afisarea continutului acestora.

STEALTH SETTINGS – HOW TO READ WORD 2007/2010 DOCUMENTS WITHOUT MICROSOFT WORD

Cum putem vizualiza documente Word 2007/2010 fara a avea Microsoft Word instalat

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment