Cum sa dezinstalam toolbar-urile din web-browsere cu Avast Browser Cleanup

Foarte multe aplicatii, atunci cand sunt instalate, vin la pachet cu toolbar-uri pe care, daca nu suntem atenti, le instalam odata cu respectivele aplicatii. In felul acesta, in scurt timp, browserele pe care le folosim devin din ce in ce mai aglomerate si functioneaza din ce in ce mai greoi. In plus, de la toolbarurile instalate fara sa ne dam seama, putem sa ne infectam computerele cu malware si sa compromitem astfel date importante de pe acestea.

In cazul in care si browserele dvs sunt incarcate de toolbar-uri si devin din ce in ce mai lenese, Avast Browser Cleanup va ajuta sa remediati problema.

Avast-Browser-Cleanup

Avast Browser Cleanup este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare) care ajuta utilizatorii sa curete browserele de toolbar-uri si add-onuri care aglomereaza si ingreuneaza functionarea acestora.

Dupa ce rulati aplicatia, aceasta detecteaza toate browserele instalate in sistem si listeaza toate toolbar-urile si add-onurile instalate in acestea. Puteti fie sa alegeti sa dezinstalati toate toolbarurile si add-onurile identificate, fie puteti selecta sa dezinstalati selectiv dintre acestea, fie puteti selecta doar un browser pe care sa il curatati.

clean

De asemenea, Avast Cleanup Browser va ofera si optiunea de a sari peste dezinstalarea add-onurilor cu rating bun.

exclude-addons-good-ratings

Avast Cleanup Browser vine la pachet cu Antivirusul Avast, insa, daca nu folositi acest antivirus (deci nu il aveti instalat in sistem), puteti folosi separat versiunea standalone a aplicatiei.

Download Avast Browser Cleanup.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 si 64 biti).

STEALTH SETTINGS – How to uninstall all the toolbars from web-browsers with Avast Browser Cleanup

Cum sa dezinstalam toolbar-urile din web-browsere cu Avast Browser Cleanup

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment