Salvati backup-urile aplicatiilor instalate in Android in Dropbox sau Google Drive

La ora actuala, Android este cel mai permisibil sistem de operare mobil, iar unul dintre feature-urile cele mai importante ale acestuia este faptul ca utilizatorii pot instala ROM-uri custom pe dispozitivele mobile din dotare (cu Android OS, evident). Singura problema este aceea ca dupa fiecare modificare de ROM (firmware), trebuie instalate din nou toate aplicatiile folosite de catre utilizatori, iar acest lucru este deseori iritant (mai ales cand este vorba despre jocuri si se pierd toate datele salvate din acestea) si consuma mult timp.

Easy App Toolbox este o aplicatie Android gratuita care le permite utilizatorilor acestui sistem sa faca backup-uri ale aplicatiilor instalate si se le salveze (via cloud storage) in Dropbox sau Google Drive.

save-backup-to

Dupa instalarea aplicatiei, selectati optiunea de Backup, alegeti unde doriti sa salvati backup-ul creat (pe SD card, PC, Dropbox sau Google Drive), apoi selectati aplicatiile carora doriti sa le faceti backup.

select-apps

Pentru a restaura aplicatiile instalate din backup-ul creat, selectati optiunea de Restore din meniul principal al aplicatiei.

Easy-app-toolbox

In plus, cu Easy App Toolbox, puteti sa le trimiteti prietenilor fisierele .apk (de instalare) ale aplicatiilor instalate telefonul dvs.

Download Easy App Toolbox (via Google Play).

STEALTH SETTINGS – Save backups of apps installed in Android to Dropbox or Goole Drive

Salvati backup-urile aplicatiilor instalate in Android in Dropbox sau Google Drive

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment