Cum putem vizualiza parola de la Wireless salvata in Android

In cazul in care ati uitat parola de la reteaua wireless, si aveti nevoie de aceasta pentru a conecta la internet un computer sau un dispozitiv mobil, daca aveti la indemana un smartphone sau o tableta cu Android conectate deja la retea, problema e ca si rezolvata (in cazul in care aveti deja un computer conectat la retea, puteti afla parola urmand instructiunile de aici).

Prima conditie pentru a afla parola de la WiFi salvata pe un dispozitiv cu Android este ca respectivul dispozitiv sa fie rootat. Apoi aveti nevoie sa downloadati din Google Play un explorer de fisiere cu care sa puteti accesa fisierele de sistem, cum ar fi Root Explorer sau Root Browser (puteti folosi si versiunea gratuita, Root Browser Lite).

Dupa ce instalati aplicatia, deschideti-o si navigati catre data > misc > wifi.

wifi-folder

In wifi, selectati fisierul wpa_supplicant.conf si deschideti-l cu un text editor (Jota+ sau 920, ambele gratuite pe Google Play).

wpa_supplicant

In fisierul respectiv sunt inregistrate toate retelele WiFi pe care v-ati conectat, precum si parolele pentru acestea (numele retelelor este listat in dreptul la ssid, parolelel sunt listate in dreptul la psk).

Mult succes!

STEALTH SETTINGS – How to view Wireless password saved on Android

Cum putem vizualiza parola de la Wireless salvata in Android

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment