Sterge toate parolele salvate in browsere cu Browser Password Remover

Aproape toate browserele populare (si nu numai) le ofera utilizatorilor posibilitatea de a salva parolele pentru conturile online, astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa introduca credentialele de fiecare data cand doresc accesarea respectivelor conturi. Desi in majoritatea cazurilor acest feature vine in ajutorul utilizatorilor (mai ales a celor care obisnuiesc sa isi uite parolele sau se le incurce intre ele) oferindu-le acces instant la conturile online, in anumite situatii poate deveni un dezavantaj, putand expune parolele salvate oricarei alte persoane care foloseste acelasi computer (si implicit aceleasi browsere) si, de asemenea, si anumitor utilizatori online care pot castiga acces remote la respectivul computer prin intermediul a diverse fisiere malware.

In cazul in care la computerul dvs au acces in mod frecvent si alte persoane sau daca banuiti ca aveti sistemul infectat cu malware, cel mai recomandat este sa stergeti din browsere toate parolele salvate pentru conturile online folosite. Browser Password Remover este o utilitate gratuita cu ajutorul careia utilizatorii pot afisa si sterge toate parolele stocate in browserele folosite si, in plus, aplicatia permite si efectuarea unui backup al parolelor respective inainte de stergerea acestora. Momentan, browserele compatibile sunt urmatoarele: Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer (incepand cu IE 7), Comodo Dragon, CoolNovo, SeaMonkey, Flock si SRWare Iron.

browser-password-remover

Browser Password Remover are o interfata simpla si usor de folosit. Dupa deschiderea aplicatiei, dati click pe butonul Show Passwords pentru a afisa toate parolele salvate in browserele instalate in sistem. Aveti posibilitatea sa stergeti respectivele parole pe rand folosind butonul Remove, sau toate odata folosind butonul Remove All. In cazul in care doriti sa efectuatia un backup al parolelor salvate in browsere inainte de a le sterge, aveti aceasta posibilitatea folosind butonul Backup (backup-ul poate fi salvat fie ca fisier HTML, fie ca fisier text).

browser-password-remover-backup

Download Browser Password Remover.

Nota: Aplicatia este disponibila atat in varianta portabila (nu necesita instalare) cat si sub forma de installer si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.

Credit @SecurityXploded

STEALTH SETTINGS – Delete all passwords saved in browsers with Browser Password Remover

Sterge toate parolele salvate in browsere cu Browser Password Remover

About the author

stealth

Leave a Comment