Cum putem minimiza Outlook in System Tray in Windows

Daca sunteti utilizator Microsoft Office 2013 si folositi Outlook ca si client implicit pentru e-mail, ati observat probabil ca atunci cand este minimizat, acesta ramane prezent in Taskbar. In cazul in care obisnuiti sa tineti Outlook deschis in permanenta si doriti ca in loc sa va distraga atentia din Taskbar acesta sa fie ascuns in system tray (sau aria de notificatii a sistemului) la minimizare, puteti face acest lucru urmand una dintre metodele de mai jos.

Cum putem ascunde Outlook in System Tray in Windows?

Cea mai simpla metoda este sa dati click-dreapta pe iconita Outlook din systray si sa bifati optiunea Hide When Minimized din meniul afisat. Dupa selectarea acestei optiuni, ori de cate ori veti minimiza Outlook, acesta nu va mai fi afisat si in Taskbar, ci doar in aria de notificatii.

Minimize-Outlook-to-System-Tray

Dupa inchiderea programului Outlook (sau dupa un restart de sistem) uneori este posibil ca aceasta setare sa nu se pastreze. Pentru o minimizare permanenta a Outlook in system tray folositi metoda urmatoare:

  • deschideti Registry Editor si navigati catre HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preference
  • apoi, in panoul din dreapta, modificati valoarea intrarii DWORD MinToTray in 1
minimize-outlook-to-tray-registry

Dupa ce veti face aceste modificari, Outlook va fi minimizat intotdeauna in System Tray, indiferent daca programul (clientul de e-mail) sau sistemul vor fi restartate. Succes!

Nota: Inainte de a face orice modificare in registrii de sistem, efectuati un backup al acestora sau un restore point pentru a evita orice eventuale consecinte.

STEALTH SETTINGS – How to minimize Outlook to System Tray in Windows

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Microsoft Office » Microsoft Office Outlook » Cum putem minimiza Outlook in System Tray in Windows

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR