Cum putem dezactiva feature-urile cloud din Office 2013

Cum cloud-ul a devenit parte importanta din online in ultimii ani, iar serviciile de stocare online au devenit din ce in ce mai populare, nu este de mirare faptul ca Microsoft a integrat OneDrive in majoritatea produselor software lansate de companie. Acelasi lucru este valabil si pentru ultima versiune de Office, Office 2013, care include cateva feature-uri cloud cum ar fi optiunea de logare in contul OneDrive si salvarea documentelor online, direct in contul respectiv (pentru a avea acces la acestea de oriunde, atat de pe computere cat si de pe dispozitive mobile).

Aceste feature-uri cloud insa sunt folositoare doar utilizatorilor care folosesc OneDrive, insa in prezent sunt inca destui utilizatori care prefera alte servicii de stocare online, sau nu folosesc deloc un astfel de serviciu. In cazul in care nu doriti ca respectivele feature-uri sa mai fie incluse in suita Office 2013 instalata pe computerul personal, le puteti dezactiva folosind metoda de mai jos.

office-no-cloud-sign-in

Cum putem dezactiva feature-urile cloud din suita Office 2013?

  • deschideti Registry Editor (tastati regedit in Run si dati Enter), apoi navigati catre key-ul HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\SignIn (daca SignIn nu exista, dati click-dreapta pe key-ul Common si selectati New > Key, apoi dati-i numele SignIn)
  • sub SignIn in panoul din dreapta creati intrarea DWORD SignInOptions, careia ii veti da valoarea 3
disable-cloud-sign-in-office-2013

Si gata. Dupa ce veti face aceste modificari, veti observa ca feature-urile cloud din Office 2013 au fost dezactivate (acestea nu vor mai fi afisate in meniul File).

Nota: Inainte de a face orice modificare in registri de sistem, faceti un backup al acestora pentru a evita eventuale consecinte neplacute (ex. erori de sistem sau ale aplicatiilor instalate in acesta).

STEALTH SETTINGS – How to disable cloud features in Office 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Dezinstaleaza mai multe aplicatii simultan sau din Context Menu cu Menu Uninstaller Pro pentru Windows

Next Article

Instaleaza si administreaza cursoare in Windows cu Cursor Commander

Users searching for:

как отключить линк в офисе2013, كيف أعطل خدمة ‏onedrive, quitar onedrive de sitios word, windows boot manager windows 7 แก้ยังไง, office2013 SignInOptions ない, non aktifkan office 2013, office 2013 すべてのクラウド機能を無効にする,
Total
0
Share