Cum sa marchezi toate mesajele de pe iPhone sau iPad ca fiind citite

Aplicatia Mesaje pentru iPhone si iPad poate sa ajunga la fel de aglomerata precum aplicatia Mail si nu ma refer neaparat la numarul de mesaje primite in general, ci la numarul de mesaje necitite, care poate face din citirea tuturor o misiune imposibil de realizat. Poate ca fiecare dintre noi a avut cateva zile mai aglomerate sau a fost plecat intr-o zona fara semnal pentru ceva timp, iar cand terminalul iPhone sau iPad s-a reconectat la retea, a primit un numar nesfarsit de mesaje, in special daca suntem abonati la conversatii iMessage, care fac insigna de pe pictograma aplicatiei respective sa afiseze o cifra aproape la fel de mare precum cea de la aplicatia Mail.

Aceasta nu ar fi nicio problema daca toate mesajele ar fi importante si vrei sa le citesti mai devreme sau mai tarziu. Astfel incat, dupa ce le citesti pe toate de la persoanele care te intereseaza, constati ca mai raman multe mesaje necitite, care te vor face sa iti pierzi cateva minute bune doar deschizandu-le.

Din fericire in iOS 8 compania Apple a introdus o functionalitate extrem de folositoare in aplicatia Mesaje, mai ales, pentru situatiile precum cele mentionate mai sus. Ea iti va permite sa marchezi toate mesajele ca fiind citite instantaneu, fara sa mai fie nevoie sa deschizi fiecare conversatie in parte, sa revii la lista pentru a deschide urmatoarea conversatie necitita si tot asa. Iata ce trebuie sa faci pentru a marca mesajele ca fiind citite pe dispozitivele iPhone si iPad:

  • Deschide aplicatia Mesaje de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone, iPad sau iPod touch.

ecran principal iphone

  • Intra in lista cu toate mesajele si atinge butonul Editare (Edit) din partea stanga sus a ecranului.

mesaj iphone 1

 

  • Acum atinge butonul Cititi tot (Read All) din partea stanga jos a ecranului.

11072660_1687479514812934_460992002_n

Dupa actionarea butonului precizat mai sus, toti indicatorii de mesaje necitite vor disparea, inclusiv bulina albastra de pe conversatie, numarul total de mesaje necitite din partea de sus a ecranului si insigna de pe pictograma aplicatiei Mesaje.

Cum sa marchezi toate mesajele de pe iPhone sau iPad ca fiind citite

About the author

crys

Leave a Comment