Descarca Office 2013 Professional si Office 365 Home Premium, trial gratuit

Utilizatorilor care doresc sa testeze noua suita Microsoft Office 2013/Office 365, probabil vor fi multumiti sa afle ca Microsoft la pune la dispozitie, pentru un trial gratuit de 30, respectiv 60 de zile, versiunile Office 365 Home Premium si Office 2013 Professional.

Office 365 Home Premium contine licenta pentru 5 PC-uri (recomandat pentru firme) si include aplicatiile Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acces, Publisher si OneNote. In plus, utilizatorii vor primi si 20 GB spatiu de stocare in SkyDrive (aceasta oferta nu este disponibila pentru versiunea trial) si 60 minute de convorbiri gratuite prin intermediul Skype, oriunde in lume. Trialul gratuit este valabil pentru o luna.

office-365

Office 2013 Professional este disponibil doar pentru un singur PC si include toate aplicatiile Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, OneNote, Publisher si Lync). In plus, trialul pentru aceasta versiune este valabil pentru 2 luni (spre deosebire de Office 365 Home Premium, care este disponibil ca trial o singura luna).

office-2013

Download Office 365 Home Premium (free trial 30 zile).

Download Office 2013 Professional (free trial 60 zile).

Nota: Pentru a putea descarca trialul pentru Office 365 Home Premium, va trebui sa introduceti datele de pe cardul dvs. de credit; prima luna este gratuita, apoi plata va fi efectuata automat (daca va hotarati sa folositi aceasta versiune in continuare). In cazul in care veti dori sa revocati, puteti face acest lucru online la www.office.com/myaccount).

STEALTH SETTINGS – Download Office 2013 Professional and Office 365 Home Premium, Free Trial

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Downloads » Descarca Office 2013 Professional si Office 365 Home Premium, trial gratuit

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR