Download Microsoft Office 2013 Professional, trial gratuit 60 zile

La sfarsitul lunii octombrie, Microsoft a facut disponibila pentru subscriberi TechNet si MSDN versiunea finala a suitei Microsoft Office 2013. Utilizatorii care nu au cont TechNet sau MSDN dar care doresc sa testeze noua suita Office, au acum posibilitatea sa o faca gratuit, avand in vedere ca Microsoft a anuntat zilele trecute lansarea unui trial de 60 de zile pentru versiunea Microsoft Office 2013 Professional Plus.

Singura conditie de care trebuie sa tina cont utilizatorii care vor sa instaleze trialul, este ca acesta trebuie sa fie instalat pe unul dintre urmatoarele sisteme de operare: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012. Microsoft Office 2013 nu este compatibil cu Windows XP sau Windows Vista.

Trialul pentru Office 2013 Proffesional Plus este disponibil in 13 limbi, printre care si engleza, araba, rusa, japoneza, franceza, germana, italiana, koreana, olandeza, ebraica, spaniola si portugheza, si include programele Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher si Lync.

Office-2013

Office 2013 vine la pachet cu o serie de feature-uri noi, cum ar fi tool-urile de analiza in Excel si posibilitatea de a edita fisiere PDF in Word, si cu modificari majore de interfata, aceasta fiind optimizata pentru touchscreen-uri, ba chiar include si un mod special pentru touch (acesta permite accesarea usoara a tuturor optiunilor si feature-urilor Office pe dispozitivele cu touchscreen).

Pentru a putea downloada trialul Microsoft Office 2013 Professional, utilizatorii trebuie sa se logheze in contul Microsoft (live, msn sau outlook) si sa selecteze versiunea pe care vor s-o instaleze (32 sau 64 biti), apoi vor primi codul de licenta si link-ul pentru download.

Download Microsoft Office 2013 Professional Plus (trial 60 zile).

STEALTH SETTINGS – Download Microsoft Office 2013 Professional, 60 days free trial

Download Microsoft Office 2013 Professional, trial gratuit 60 zile

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.