Download Apple iOS 7 (Direct links)

iOS 7 este un sistem de operare mobil care fie este foarte indragit, fie foarte criticat, o parte din utilizatorii acestuia fiind incantati de noile feature-uri implementate in acesta si imbunatatirile aduse celor deja existente, iar cealalta parte comparand interfata noului sistem cu o jucarie Hello Kitty (din cauza aspectului prea colorat al acesteia). In orice caz, ambele categorii de useri s-au ingramadit sa instaleze iOS 7* imediat dupa lansare pentru a testa functionalitatea acestuia. Iar acum, la cateva zile de la lansarea sistemului de operare iOS 7 de catre Apple, inca sunt destui utilizatori care se plang ca intampina erori in timpul descarcarii update-ului pe dispozitivele din dotare.

ios_7

In cazul in care si dvs va numarati printre cei care au probleme cu descarcarea si instalarea iOS 7, cea mai buna solutie este sa downloadati update-ul de pe site-ul Apple si sa il instalati pe dispozitiv prin intermediul iTunes.

Una dintre metode ar fi sa downloadati iOS 7 prin intermediul iTunes, apoi sa conectati la PC, via cablu USB, dispozitivul pe care doriti sa il instalati, fie sa descarcati direct fisierele IPSW ale sistemului de pe site-ul Apple, iar apoi sa folositi iTunes pentru a va upgrada dispozitivul. Link-urile de download direct ale iOS 7 sunt enumerate mai jos, in functie de modelul dispozitivului si de reteaua acestuia:

Nota: Puteti identifica reteaua si modelul dispozitivului din dotare cu ajutorul informatiilor de aici si aici.

*In cazul in care ati upgradat deja la iOS 7 si doriti sa reveniti la o versiune precedenta, puteti urma tutorialul din acest articol pentru a face acest lucru. Succes!

STEALTH SETTINGS – Download Apple iOS 7 (Direct links)

Download Apple iOS 7 (Direct links)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment