Download Microsoft Office 2010 SP1 Uninstall Tool

La un an dupa lansarea Microsoft Office 2010, Microsoft au lansat si primul Service Pack, ce contine cateva imbuntatiri si rezolvari ale unor bug-uri (erori) de securitate sau functionabilitate. Cu toate acestea, foarte multi utilizatori care au instalat Microsoft Office 2010 SP1 au raportat erori majore sau crash-uri ale suitei imediat dupa aceea (cel mai probabil cauzate de incompatibilitati, erori de instalare sau cauzate de hardware).

MSOffice2010SP1

Din fericire pentru cei aflati intr-o astfel de situatie, Microsoft a prevazut ca s-ar putea sa apara si astfel de probleme, motiv pentru care a lansat recent o mica utilitate cu ajutorul careia utilizatorii Microsoft Office 2010 pot dezinstala doar Service Pack-ul, fara a fi nevoiti sa dezinstaleze suita cu totul si apoi sa o reinstaleze.

office2010sp1-uninstall

Ce anume poate sa faca Office 2010 SP1 Uninstall Tool?

  • dezinstaleaza numai updateurile pentru suita de aplicatii Office, nu si updateurile pentru sistemul de operare sau pentru server
  • dezinstaleaza numai updateurile pentru Office 2010, nu si updateurile pentru Office 2007 (pentru aceasta utilitate mergeti la http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=144518)
  • Atunci cand Office 2010 Service Pack 1 este dezinstalat, computerul se intoarce la starea anterioara instalarii SP-ului.

Pentru a downloada Office 2010 SP1 Uninstall Tool dati click pe link-ul urmator: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=27131

Nota: Acest tool nu necesita instalare.

STEALTH SETTINGS – Download Microsoft Office 2010 SP1 Uninstall Tool

Download Microsoft Office 2010 SP1 Uninstall Tool

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment