Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium x86 & x64 (Original ISO)

[update]

Acest articol nu mai este de actualitate. Pentru mai multe detalii vizitati https://microsoft.com.

Majoritatea utilizatorilor Windows care inca folosesc sisteme de operare anterioare Windows 7 dar care se gandesc la un upgrade in viitorul apropiat, cel mai probabil doresc intai sa testeze acest OS inainte sa renunte definitiv la cel/cele cu care s-au obisnuit. Desi imaginile de instalare Windows 7 se gasesc in “abuntenta” pe site-urile de torrente, de cele mai multe ori folosirea acestora este riscanta deoarece acestea pot fi modificate de catre cei care le-au uploadat.

Cum pe site-ul oficial al Microsoftului nu se gasesc imaginile legitime Windows 7, ne-am gandit ca ar fi util sa postam link-urile de unde acestea pot fi downloadate de cei interesati sa testeze Windows 7 pentru o perioada limitata de 30 de zile (perioada de trial). De asemenea, utilizatorii care deja folosesc Windows 7 dar au pierdut CD-urile de instalare (OEM sau retail) si au nevoie urgenta de un ISO original pentru a reinstala sau a repara sistemul vor putea apela cu incredere la urmatoarele link-uri (acestea sunt puse la dispozitie utilizatorilor pe siteul unui partener oficial al Microsoftului, si anume DigitalRiver).

link-urile de download au fost retrase. http://microsoft.com, pentru a descarca cea mai recenta versiune de Windows.

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium

 

Windows 7 Professional

Windows 7 Professional

Windows 7 Ultimate (on hold)*

Microsoft Windows 7 Ultimate

Windows 7 Enterprise

Nota: In cazul in care conexiunea la internet nu este una foarte “decenta” va recomandam sa folositi un download manager deoarece imaginile de insta;are sunt mai mari de 2GB.

*LA. Momentan link-urile pentru Windows 7 Ultimate au fost retrase, acestea nemaifiind functionale. In locul acestora am postat link-urile pentru Windows 7 Enterprise (pentru a putea descarca aceste imagini va trebui intai sa va logati folosind contul dvs MSN/Hotmail/Windows Live). Link-urile pentru Ultimate vor fi updatate imediat ce vom face rost de altele noi. Pana atunci puteti folosi una dintre aplicatiile urmatoare pentru a transforma oricare dintre ISO-urile de mai sus in orice editie doriti (de asemenea, puteti extrage continutul imaginii ISO, stergeti sau editati fisierul ei.cfg, apoi refaceti imaginea de instalare si creati un DVD sau un USB Stick bootabil cu aceasta).

STEALTH SETTINGS – Original Windows 7 Home Premium/Professionals/Ultimate x86 & x64

Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium x86 & x64 (Original ISO)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment