Download Windows 8 Metro Theme pentru Windows Vista

Chiar daca au trecut trei ani de la lansarea sistemului de operare Windows 7, iar saptamana trecuta a fost lansat si cel mai nou sistem al Microsoft, Windows 8, sunt inca destui utilizatori care inca mai folosesc ca sistem principal Windows Vista. Pentru acestia, sau mai exact pentru cei care intentioneaza sa ramana in continuare pe Windows Vista, dar carora le place interfata Metro a noului sistem de operare Windows, si doresc un aspect asemanator pentru sistemul lor, vom prezenta in acest articol tema Windows 8 Metro pentru Windows Vista.

windows_8_metro_theme

Tema este disponibila in doua versiuni, una in care butonul de Start a fost scos, exact la fel ca in Windows 8, si una (la cererea utilizatorilor) care include si Start Button. In versiunea fara Start Button, utilizatorii vor putea folosi acelasi thumbnail (afisat cand se duce cursorul mouse-ului in coltul extrem din stanga-jos al ecranului) prezent in Windows 8 pentru a deschide Start Screen-ul.

Pentru a instala tema Windows 8 Metro, utilizatorii vor trebui sa foloseasca aplicatia UxStyle, deoarece Microsoft nu permite instalarea de teme third-party in mod default (pur si simplu instalati aplicatia, apoi folositi tema).

Download UxStyle

Download Windows 8 Metro pentru Windows Vista

Download Windows 8 Metro (cu buton de Start) pentru Windows Vista

Nota: Tema a fost creata cand Windows 8 inca se afla in perioada de teste, iar Aero nu fusese inca scos din sistem, de aceea utilizatorii vor putea sa se bucure in continuare de acest feature.

Credit M-Awesome @deviantart

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8 Metro Theme for Windows Vista

Download Windows 8 Metro Theme pentru Windows Vista

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment