Download Windows Essentials 2012

Microsoft a lansat suita Windows Essentials 2012 pentru sistemele de operare Windows 7 si Windows 8, cunoscuta anterior sub numele Windows Live Essentials. Noua versiune include si aplicatia SkyDrive pentru desktop si noi feature-uri pentru Movie Maker si Photo Gallery.

Windows-Essentials-2012

Noile feature-uri pentru Movie Maker sunt stabilizarea video, suportul pentru H.264, search-ul in AudioMicro, arhiva Free Music, Vimeo Music Store si efecte pentru text. In plus, utilizatorii pot uploada si share-ui videoclipuri pe Vimeo direct din Movie Maker si Photo Gallery.

Windows Essentials 2012 nu include si aplicatia Live Mesh, aceasta fiind inlocuita de noua aplicatia SkyDrive. In cazul in care aveti Live Mesh instalata in sistem, aceasta va fi dezinstalata automat cand veti instala Windows Essentials 2012, iar noua SkyDrive ii va lua locul (in cazul in care doriti sa folositi Live Mesh in continuare, nu instalati Windows Essentials 2012, ci folositi in continuare o versiune anterioara Windows Live Essentials).

In afara de aplicatiile SkyDrive, Movie Maker si Photo Gallery, suita Windows Essentials 2012 include in continuare si Windows Writer, Outlook Connecter Pack, Family Safety, Mail si Messenger.

windows-essentials-apps

Download Windows Essentials 2012 (online installer)

Download Windows Essentials 2012 (offline installer)

Nota: Windows Essentials 2012 este compatibila doar cu Windows 7 si Windows 8 (nu are suport pentru XP sau Vista)

STEALTH SETTINGS – Download Windows Essentials 2012

Download Windows Essentials 2012

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

2 Comments

Leave a Comment