Download AVIRA ANTIVIRUS – AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal, reprezinta una dintre cele mai bune solutii de protectie antivirus, avira antivirus downloadonline si offline, pentru userii home, care evita site-urile de hacking, torrentele si hub-urile de DC++.
Avira Antivirus (Personal) ofera o protectie minima (dar suficienta in cele mai multe situatii), impotriva virusilor, worms, Trojans si mai nou oferta protectie Anti-Spyware.

Inainte de download-ati Avira Antivirus, iata o lista completa de capabilitati ale acestui antivirus:

AntiVir – protectie impotriva virusilor, worms & trojans.
AntiDialer – va protejeaza conexiunile de tip dial up. Mai putin folosite in ultima vreme, dar totusi inca mai exista dial-up.
AntiRootkit – rootkit-urile instalate in background pe PC-ul dvs. vor fi identificate si neutralizate de Avira.
AntiPhishing – este o protectie foarte utila pentru cei care folosesc cartile de credit la cumparaturile online. Va protejeaza de site-urile false si software-urile care va pot fura datele card-urilor si … banii.
AntiSpywarespyware & adware – programe care de regula se instaleaza in urma accesarii unor site-uri sau software-uri  mai putin ortodoxe. Au rolul sa va spioneze sau sa va insire reclame (bannere pop-up) prin tot calculatorul.
Optmizat pentru netbooks. Antivirusul consuma foarte putine resurse si este ideal pentru resursele de sistem ale netbook-urilor si laptop-urilor.
– Este gratuit!

Download Avira Antivirus (Personal) – avira (site-ul oficial)

Download Avira AntiVir Personal – Windows XP, Windows Vista & Windows 7

Stealth Settings .

Windows Vista Antivirus Solution – .

Leave a Comment