Fa economie la… taste! :)

Fiecare are zile in care se simte mai activ sau mai… lenes; atat de lenes incat si degetele se misca mai greoi. Atat de greoi incat mai degraba apelezi la Google decat sa tastezi http://, www. sau .com/.net/.org. Insa cand lenea este crunta, nici Google nu face fata.

Solutia pentru cei cronici (:P) o ofera chiar browserele (noastre) de toate zilele (Internet Explorer, Firefox, Opera, etc.). Este de ajuns sa tastati numele site-ului in address bar si apoi sa apasati cateva combinatii de taste (in functie de terminatia site-ului) pentru ca pagina respectiva sa se afiseze in toata splendoarea ei in fata ochilor dvs.

De exemplu, tastati stealthsettings in address bar apoi apasati combinatia de taste Ctrl+Enter si veti observa cum www. si .com vor aparea cumnitele la locul lor, completand adresa site-ului.

sth + Ctrl+Enter =

(valabil pentru .com)

sth ctrl enter

Pentru adresele care au terminatia .net, combinatia de taste este Shift+Enter, iar pentru cele cu terminatia .org, functioneaza Ctrl+Shift+Enter.

Solutie venita in ajutorul degetelor lenese :)

Fa economie la… taste! :)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment