Gigi Becali salveaza Steaua Bucuresti

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, dupa ce a schimbat ~398129 antrenori a gasit in sfarsit solutia de salvare a echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Infiinteaza un nou campionat de fotbal , in care jucatorii Stelei vor fi mult mai extraterestrii decat cei de la Barcelona. La propriu!
Bun jucator pe piata de imobiliare, Gigi Becali a facut o super investitie care ajuta atat Steaua, cat si partidul pe care-l conduce / PNG. A cumparat Jupiter! Planeta!

“Compania de imobiliare Euroest patronata de “razboinicul” Gigi Becali a invins in urma celei mai importante licitatii a secolului, cea de vanzare-cumparare a planetei Jupiter.
Becali se declara multumit, ca astfel devine presedinte al tuturor continentelor de pe Jupiter, Steaua va fi unica echipa de fotbal si in sfarsit castigatoare, iar PNG va fi partidul lider al planetei.
Ultima achizitie a lui Becali, dupa castigarea licitatiei, este o nava spatiala ultimul tip, Maybach All Stars, cu care sa faca naveta intre Pipera si Jupiter.”

Stirea de mai sus a fost confirmata de si urmeaza sa apara in editia de maine :-)

Via.

Gigi Becali salveaza Steaua Bucuresti

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.