meil de meiluri

Astazi am avut o zi foarte zbuciumata dar plina de oferte, care mai decare mai sclipitoare si mai dragalasa. Oferte pe mail… ca astazi, nu am primit tot anul. Sa vedem …

Programul de primit e-mail-uri nesolicitate (spam), a inceput dis de dimineata cu Radio 3Net “Florian Pittis” . Mi-au adus la cunostinta cu respect, programul lor de transmisii.

Program transmisii alternative video si audio pe radio3net.ro
20.00 – Transmisie (video si audio) Casa de Cultura “Preoteasa” A.G. Weinberger
20.00 – Transmisie (video si audio) Clubul Prometheus – Seara de teatru
21.00 – pe emisie LIVE – Claudiu Bleont – MODELrator la Radio 3Net – Linia 5 cu Raluk si Victor

Baietii au fost ok. Nu m-au deranjat cu mail-ul lor, da? Se vede….le-am facut si putina publicitate. (sa-mi dati banii pe link-uri! :P)

Alt mail, vine la putin timp dupa cel de la radio3net.ro . Imi sunt facute cateva propuneri umede prin “picurare”, in speranta ca intr-un final ne vom combina .
irigatii prin picurare
– aspersoare telescopice rotative pentru spatii largi
– aspersoare cu impact si tunuri de apa

… deja se lasa cu tricouri umede. SC INTTECH INDUSTRY SRL , nu stiu de unde a banuit ca mi-as dori o instalatie de irigat, in ajun de iarna.

Mentionam ca firma noastra ofera proiectarea gratuita a sistemelor de irigatii, putind deasemenea asigura consultanta, executie sau instructajul necesar personalului dumneavoastra.

Asta… target … :-?? In fine … mergem mai departe … la tanti , care tine la sanatatea mea si vrea sa-mi iau o vacanta la munte. A, nu! Mi-a aranjat programul de Craciun si Revelion. La hotel/restaurant Kalinder din Busteni, scap ieftin de tot. 1.450 RON este oferta de Craciun si 1.590 RON, cea de Revelion (cazare 5 nopti).
Detalii despre locatie gasiti pe www.kalinder.ro.

Un alt specialist al spam-ului (vezi imaginea de mai jos) , imi da tare cu “Grosimi: 1.7 si 2 mm” .

auoleuuuuu

Imi vinde parchet suedez, pardoseli, etc covoare si covorase. bleah. uhm .

Argghh ! web-director.eu , cica promoveaza website-uri gratuit, printr-un director web . (dela unde se adauga multe adrese web, pe categorii)…. Pai bine mai baieti, nu sunteti in stare sa trimiteti un mail si voi vreti sa faceti promovare???

hrr

Date: Thu, 18 Oct 2007 20:57:38 +0300
Va invitam sa adaugati situl dv. la directorul www.web-director.eu Este simplu, dureaza putin ( 1 minut ) si este eficient ( situl este promovat gratuit )
8IM Team

:/

Bun. Ziua s-a terminat cu bine, mai ales ca mi-am gasit si jobul la care am visat toata viata.

Doresti sa devii reprezentant Avon?Atunci contacteaza-ma la id-ul de mess helios_destiny sau scrie-mi pe mail ….. pt mai multe detalii.Te astept!(inscdriu reprezentanti indiferent de oras).Nu ezita!!

____________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around

Mda. Din prima zi de viata am visat sa devin reprezentat Avon! pff :)

Cred ca o sa-mi deschid un Mail Blog :) aha. v-am dat idei ? ;)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Concluzia zilei . :)

Leave a Comment