Google Chrome Themes – Skins

Pentru ca tot incepe sa-si capete tot mai multi fani si sa fie “browserul default” pe multe sisteme de operare (mai putin la mine. are erori), iata cateva teme grafice pentru Google Chrome :

Google Chrome Depth Theme :

Google Chrome Chrome Depth 

Google Chrome Depth Theme, este ideala pentru cei care folosesc Google Chrome pe Windows Vista cu Windows Aero style, activat.

Download :

Google Chrome Vista Black Theme:

google chrome black theme

Google Chrome Black Theme, este perfecta pentru cei care-si doresc un skin de browser negru. Tema se adapteaza perfect pe sistemele de operare Windows XP si Windows Vista.

Download :

Google Chrome Safari & Safari Leopard Themes:

Google Chreme Safari :

Google Chrome Safari Skin

Google Chrome Safari Leopard:

Google Chrome Safari Leopard

Doua teme pentru Google Chrome, pentru cei care sunt fani Mac / Safari Browser :) Sunt foarte reusite ambele. Atat Chrome Safari cat si Chrome Safari Leopard.

Download :

Instructiuni de instalare skin pentru Google Chrome, pe Windows Vista si Windows XP.

Dupa ce descarcati arhivele cu temele de mai sus si dezarhivati, copiati (copy / replace) fisierul “default.dll” in folderul :

Windows Vista : C:UsersusernameAppDataLocalGoogleChromeApplication.2.149.30Themes

Windows XP: C:Documents and SettingsusernameLocalSettingsAppDataGoogleChromeApplication.2.149.30Themes

Inlocuiti “username” cu numele userului dvs. de pe sistemul de operare . Este de preferat sa faceti o copie de rezerva a fisierului default.dll original.

Google Chrome Themes – Skins

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment