Trojan-Downloader.Win32.Agent.yul – Google Toolbar pentru IE 8 Beta 2

Mi-am instalat de curand Internet Explorer 8 Beta 2 (IE 8). De cateva luni bune, folosesc Flock default browser, dar na…produs nou…trebuie testat si IE 8. :-)

IE 8 arata destul de promitator, dar mai are de corectat cateva probleme legate de afisarea contentului si al imaginilor pe site-uri. Se intampla pe unele bloguri sa nu vad posturile, sau sa vad doar titlurile posturilor si imaginile din ele, fara text. Prima problema care am intampinat-o cu IE 8, a fost legata de rollback. Adica, cum dracu sa revin din IE 8 Beta, la versiunea IE 7?? (revin cu tutorial). O alta problema. Nu am gasit Google Toolbar compatibil pentru IE8, totusi cand am incercat sa instalez Google Toolbar, Kaspersky mi-a dat o alerta de trojan downloader.

File: C:UsersstealthAppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesLowContent.IE5S2539ALEGoogleToolbarInstaller.exe

Trojan program Trojan-Downloader.Win32.Agent.yul

Nice, nu? Problema intre Kaspersky si Google, este ceva mai veche. Picasa apare ca fiind infectata cu Trojan Generic, iar cu Trojan Downloader.

google toolbar IE 8 Beta 2

Google Toolbar : Trojan-Downloader.Win32.Agent.yul by Kaspersky .

Trojan-Downloader.Win32.Agent.yul – Google Toolbar pentru IE 8 Beta 2

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment