O mana de ajutor intinsa catre trafic.ro

Calitatea “foarte buna” a serviciilor oferite in ultima vreme, ma face sa cred ca eu afisez counter-ul “Trafic Ranking” al trafic.ro doar ca sa le fac reclama. Statistica de la vizitatori/zi merge aiurea, referrer aiurea si in plus, nu vad pe nicaieri in cont butonul de “sterge site”. Ok. O sa las www.stealthsettings.com in cadere libera pe trafic.ro, pana se vor gandi sa-l stearga din monitorizare.

stealth settings

Inclin sa cred ca multe site-uri sunt inscrise in trafic.ro doar de dragul competitiei si de dragul brand-ului trafic.ro. Imi aduc aminte ca existau proprietari de site-uri neterminate, care ma stresau cu “Vreau si eu site-ul inscris mai repede in trafic.ro”. Oameni nestiutori, pentru care ar fi fost suficient sa pun trafic.ro arhicunoscutul .png cu rosu si negru al trafic.ro (Trafic Ranking), si ar fi fost de ajuns. Oricum nu stiau sa analizeze o statistica. Pentru ei era ceva de genul : nu ai sigla cu trafic.ro, inseamna ca nu existi. Era ca un fel de marca a existentei in online. Altii folosesc trafic.ro drept pista pentru alergari. Se inscriu doar de dragul competitiei si tind sa ajunga cat mai sus. Ranking. E bine. Fara competitie, nu ar exista campioni. Cei mai avantajati de trafic.ro sunt cei care analizeaza traficul. Urmaresc performantele, target-ul si profilul vizitatorilor care acceseaza site-ul. Este util, in special pentru site-urile care ofera servicii bine targete si care urmaresc sa-si atraga un anumit tip de utilizatori, capabili sa genereze profit.

Prefer sa raman in continuare fidel serviciului Google Analytics (cel mai bun, in opinia mea) si sa acord incredere noului serviciu 100% romanesc, . Bye, bye trafic.ro.

L.A. Din motive $ubiective, am revenit in trafic :)

O mana de ajutor intinsa catre trafic.ro

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment