Dropper.MSWord.Lafool.v

LS060E5.eXE

This file will be detected by Kaspersky Anti-Virus as Trojan-PSW.Win32.LdPinch.bbg

The file will then be launched for execution

Trojan-Dropper.MSWord.Lafool.v , este un virus care ataca fisierele Word  ( Microsoft Word ) . Rolul lui este de a lansa aplicatii prin care sa “planteze” noi virusi (trojan) in calculatorul infectat . Trojan Dropper . Este de ajuns deschiderea fisierului word infectat pentru ca virusul sa devina activ.

De regula acest virus ( Trojan-Dropper.MSWord.Lafool.v ) , este localizat in partitia de sistem ( C:\ , in cele mai multe cazuri ) si are numele de fisier LS060E5.eXE . In cazul in care anti-virusul nu-l poate neutraliza, cea mai simpla metoda ramane stergera lui manuala, dupa care facuta o scanare anti-virus a intregului sistem .

Distractie placuta ! ;-)

Hackers using such programs achieve two objectives:

  1. Hidden or masked installation of other Trojans or viruses
  2. Tricking antivirus solutions which are unable to analyse all components

How to » Internet » Dropper.MSWord.Lafool.v

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment